ΟΡΑΜΑ

Από τα πρώτα μας βήματα είχαμε ένα όραμα: να σχεδιάζουμε και να δημιουργούμε κοσμήματα για τις γυναίκες που θέλουν να αισθάνονται μοναδικές, ιδιαίτερες και εξαιρετικές. Και οι γυναίκες μας εμπιστεύονται γιατί εδώ και 25 χρόνια κρατάμε την υπόσχεσή μας. Αφοσιωνόμαστε στις καθημερινές επιθυμίες της γυναίκας. Ακούμε την εσωτερική της φωνή, προσέχουμε το στυλ της και ψάχνουμε βαθιά μέσα στο μυαλό της για το τι της αρέσει πιο πολύ! Είμαστε αυτή η γυναίκα, ζούμε τη ζωή της, περπατάμε μαζί της χέρι χέρι. Είμαστε εκεί όταν θέλει να αισθάνεται γοητευτική, επιθυμητή και σαγηνευτική, να νιώθει αυτοπεποίθηση, να παίρνει και να δίνει αγάπη, να μοιράζεται τη χαρά της. Είμαστε εκεί για να νιώθεις την αυτοπεποίθηση και τη δύναμή σου κάθε στιγμή και να έχεις την φροντίδα και την προσοχή που σου αξίζει. Τα CATHERINE BIJOUX σχεδιάζουν μοναδικά κοσμήματα για να εκπληρώσουν την ιδιαίτερη επιθυμία σου να είσαι η εξαιρετική γυναίκα που θες!

ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Η εταιρεία Catherine Bijoux ειδικεύεται στο χώρο των χειροποίητων κοσμημάτων μόδας από υλικά όπως ορείχαλκος, κρύσταλλα, ορυκτές πέτρες κ.α. τα οποία στη συνέχεια επιμεταλλώνονται με χρυσό 24Κ και ροζ χρυσό. Όλα τα προϊόντα  σχεδιάζονται και κατασκευάζονται στο εργαστήριο μας στην Ελλάδα. Η υψηλή ποιότητα των κοσμημάτων Catherine Bijoux, αποτέλεσμα του άριστου σχεδιασμού και της προσεκτικής επιλογής υποαλλεργικών υλικών, σε συνδυασμό με την
παραγωγική ευελιξία και το έμπειρο προσωπικό , αποτελούν τα βασικά στοιχεία της υπεροχής του brand. Η εταιρεία διαθέτει σημαντική τεχνογνωσία και αποδεδειγμένη εμπειρία άνω των 25 ετών στην αγορά των κοσμημάτων μόδας, ενώ εξελίσσεται συνεχώς και προσαρμόζεται στις τρέχουσες ανάγκες της αγοράς. Σήμερα, μπορείτε να βρείτε τα προϊόντα της σε πάνω από 200 multi-brand καταστήματα στην Ελλάδα, ενώ έχει δυναμική παρουσίς σε χώρες όπως η Ιταλία, η Ισπανία, η Γαλλία κ.α.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

“Η προβολή της εταιρείας ανανεώνεται κάθε μήνα μέσω διαφημιστικών καταχωρήσεων στα κορυφαία σε κυκλοφορία γυναικεία περιοδικά όπως το Celebrity, το Μirror, το ΥouWeekly, το Glitter κ.α.”

Εκδήλωση ενδιαφέροντος