ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ

Καταβάλλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια ώστε όλες οι παραγγελίες να εκτελούνται και να αποστέλλονται την ίδια μέρα. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται μέχρι τις 14:00 αποστέλλονται την ίδια ημέρα. Οι παραγγελίες που πραγματοποιούνται Παρασκευή μετά τις 14:00, Σάββατο και Κυριακή αποστέλλονται τη Δευτέρα. Από τις εργάσιμες ημέρες εξαιρούνται τα Σάββατα, οι Κυριακές και οι επίσημες Ελληνικές αργίες.
Κάνουμε προσπάθεια τα προϊόντα που φαίνονται διαθέσιμα στο site μας να υπάρχουν ετοιμοπαράδοτα. Σε περίπτωση που κάποιο προϊόν στην παραγγελία είναι μη διαθέσιμο, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ενημερώσουμε για το χρόνο παράδοσης, ο οποίος δεν θα υπερβαίνει σε κάθε περίπτωση τις 14 ημέρες.

ΠΑΡΑΔΟΣΗ

Η παράδοση της παραγγελίας σας γίνεται από τις συνεργαζόμενες εταιρίες courier (Speedex, ACS, ΕΛΤΑ) και ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης εντός Ελλάδα είναι 1-3 εργάσιμες ημέρες, ενώ μπορεί να διαφέρει σε νησιά και απομακρυσμένες περιοχές.
Οι αποστολές εξωτερικού πραγματοποιούνται από την TNT courier και παραδίδονται σε 1-3 εργάσιμες ημέρες. Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης μπορεί να διαφέρει σε κάποιες χώρες. Παραδόσεις σε ταχυδρομικές θυρίδες δεν γίνονται.

ΕΞΟΔΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Εντός Ελλάδας:
Για παραγγελίες άνω των 45 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω από αυτό το ποσό, το κόστος μεταφοράς είναι 4 ευρώ και 6€ με αντικαταβολή.
Στο εξωτερικό στις Χώρες της ΕΕ :
Για παραγγελίες άνω των 90 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω από αυτό το ποσό, το κόστος μεταφοράς είναι 25 ευρώ.
Στη Μεγάλη Βρετανία :
Για παραγγελίες άνω των 120 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω από αυτό το ποσό, το κόστος μεταφοράς είναι 30 ευρώ.
Στις ΗΠΑ :
Για παραγγελίες άνω των 150 ευρώ τα μεταφορικά είναι δωρεάν. Για παραγγελίες κάτω από αυτό το ποσό, το κόστος μεταφοράς είναι 50 ευρώ.
Οι παραδόσεις εκτός ΕΕ συνήθως υπόκεινται σε έξοδα εκτελωνισμού και δασμούς εισαγωγής στην χώρα αποστολής και αποτελούν αποκλειστική ευθύνη του παραλήπτη.